Event: Boken Opium av Staffan Nordstrand blir serie med Crisp film

Igår var det ett riktigt trevligt event där Crisp film  filmproduktions bolag och Staffan Nordstrand berättade att det ska bli en serie av hans bok Opium som han skrivit. Boken är riktigt bra och spännande och baseras hur droghandeln fungerar.

Staffan har skrivit många böcker och har varit modigare än dom flesta och lagt mycket tid åt resurs, boken Under bron, den tog tex 4 år att research och blev då mycket material att det räckte till boken Opium där historierna binds samman.

Mycket av det han skrivit om har han varit före FBI och andra myndigheter då han är en expert på gräva fram information. Om han inte var en författare hade Staffan likväl kunnat arbeta som rättsväsendet.

Staffan visar upp en våg som användes för att väga droger på som han fått med sig hem!

Tycker ni som mig om att läsa böcker som är spännande där ni lär er saker så borde ni verkligen läsa några av dessa böcker. Dom finnas att köpa där alla böcker säljs, här kan du klicka hem OPIUM:

På eventet bjöds det på suger god plockmat, trevliga människor  och många som jag kände sedan innan. Men det lottades även ut lyxiga priser från, Babor, hotellövernattning för 2, smycke från Blomdahls, städpresentkort. Så tack bästa Malin Tilja för inbjudan!

 

2 reaktioner på ”Event: Boken Opium av Staffan Nordstrand blir serie med Crisp film

  1. Verkligen en supertrevlig pressrelease i en fantastisk miljö. Jag ser så mycket framemot ”Opium” som tv-serie. Hoppas att den kommer ut fortare än vad man kan ana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.