Bra tipsEvent

Härligt bokevent med Bladh bladh förlag

Jag var nyligen på ett super trevligt event på The Christmas Lobby med bokförlaget Bladh bladh. Där fick vi höra om dom nya böckerna som författarna själva berättade om och det var verkligen bra böcker. Efter eventet så sade jag till grundaren Annika Bladh av bokförlaget att jag verkligen var impad av bredden på författare och att det var så bra. 

Här berättar Charlotta Flinkenberg om sin bok: Ditt livsform, en bok hur man håller ett balanserat liv när man blivit över 30+ och att livet inte ska gå ut på att man inte ska få unna sig. Det lät som en väldigt bra bok som jag gärna läser.

Här fick vi höra om hennes bok: Gangsterprinsessan som är en extremt spännande bok. Boken är baserad på en sann historia och skildrar med skarpa konturer en ung, svensk kvinna från Göteborg, hennes uppväxt och utsatthet, men också om en längtan efter att bli sedd, älskad och bekräftad.

Alla dessa böcker kan man köpa på The Christmas lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm fram till jul!

Det var ganska många författare där och här kan ni se böckerna vi fick höra om, en bok jag fastnade lite extra var för böckerna av Felicia Welander som skrivit en trilogi som bygger på känslorna från när hon förlorade sin bästa vän. Den sista boken handlar om att det börjar bli känslor mellan henne och hennes bästa väns man. 

Visst blir man sugen att läsa? Jag älskar att läsa bra böcker, jag vill verkligen få tiden att börja läsa dom böckerna jag har här hemma och börja på fler. Jag har börjat läsa flera  böcker åt gången och så tar jag den för vilken känsla jag har för dagen! Inget slår en bra bok, man fastnar.

Jag måste tillägga att på Bladh & Bladh hemsida är böckerna ordnade efter år och sen är det mycket information  om författaren och så vidare. Det väldigt intressanta var att författarna jag träffade har andra jobb på sidan av, det är svårt att leva som en författare idag. Just det, boken Shop ´til you drop grym för den som har shoppingproblem och får kickar av det, det går komma ut det. Det kan bli lite tvärt om effekt att man inte shoppar alls sen, men lite måste vi shoppa. 

En bok är bra för då kan man inte sitta med mobilen eller så och man kopplar av på riktigt, när boken är slut kan man ge den till en vän som sedan ger till en vän…. 

 

 

2 reaktioner på ”Härligt bokevent med Bladh bladh förlag

  1. Älskar att läsa en fysisk bok som man har i handen, ibland får jag läsa böcker innan dom släpps och det är jättekul. Dessa böcker verkade vara väldigt läsbara. Har du förresten läst min bok?

    1. Jag håller med dig fullständigt, jag brukar med få läsa böcker innan det släpps för jag är på sådana listor just för jag tycker om böcker 🙂
      Ja spana in dom, jag kommer läsa fler av dom när tid finnes. Nej jag har inte läst din bok ännu, men det borde jag göra 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *