Bättre sömn med min nya Ergonomiska nackkudde

-Samarbete med rehaboteket.se-

Jag har länge velat ha en ergonomisk nackkudde för jag har hört att det är viktigt att låta nackkotpelaren få vila. Ni vet hur det är när man sover att det är viktigt att ryggen är rak? samma sak är det med nacken. Trots vetenskapen av det har det inte blivit att jag införskaffat en bättre kudde förens nu. Men nu har jag provat och sova på den och jag säger wow jag älskar den!

Kudden är gjort att minnesskum som formar sig efter nacken och kudden är len och jämn och jag behöver inte störa mig på den jag hade som knöglig och förhoppningsvis för jag mindre stela axlar.

Qmed NACKKUDDE STANDARD
Qmed NACKKUDDE STANDARD

qmed NACKKUDDE STANDARD

Lent material på den 🙂

qmed NACKKUDDE STANDARD

Här ser ni lutningen  på den, den går upp när vid nacken där jag vanligtvis brukar rulla upp kudden.

Qmed nackkudde kommer i olika varianter och jag valde standard för jag ville ha en lagom höjd på den, det kudden hjälper till att göra är att säkerställa en bra ergonomisk position för huvud, nacke och axlar för att alltid ge perfekt nattsömn. Kudden är förhöjd för att följa kurvan som bildas i samband med att våran axel ligger i sängen.  Kudden är tillverkad minnesskum som formar sig skönt runt nacken.

När jag ser denna bild på hur ryggen blir om man inte har en ergonomisk nackkudde så känner jag att det ser ju inte helt ultimat ut, jag som ofta är stel i axlarna hoppas verkligen att det kanske blir bättre nu med denna kudde. Bättre sent än aldrig tänker jag iaf 🙂

Fakta: Nackudden är tillverkad av ett mjukare formstabilt minnesskum vilket lämpare sig för kvinnor och män och gör kudden optimal även för sovande på rygg.

Pris: från 668kr men just när är det kampanj pris

Företaget som säljer alla dessa kuddar heter Rehaboteket och är Sveriges största handelsplats för ortopedtekniska hjälpmedel. Det är väldigt viktigt att ta hand om sin kropp och det finns mycket bra skydd och sånt. Jag har en vän som har extremt stela axlar och hon lägger mängder pengar på massage, hon har ingen sådan kudde jag har nu och jag ska tipsa henne om det. Jag har hört att våra huvud väger ca 4 kg, det är del.

Skönt sova ut ikväll och vara redo för måndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.