Karriär

Att kunna nätverka nyckeln till framgång

Samarbete med hagalunds-kontorshotell.se

Idag när jag var ute och gick med Therese på lunchen för att få lite motion träffade vi på en gemensam vän som bytt kontorshotell och som trivdes riktigt bra den nya läget. Jag hörde mig för om pris och det ligger väldigt nära mitt hem så det kanske kan bli något att skriva kontrakt på.

Flexibla kontorshotell och möjlighet att nätverka

Vi vill gärna ha flexibla arbetsplatser där allt är inkluderat i priset, bra läge, mervärde och ju lyxigare desto bättre. Det många kanske inte tänker på utöver att det blir en kostnad är att man kan nya kontakter i sitt nätverk. För nätverkande är viktigt om man vill komma någon vart i livet.

Visst man kan hyra lokaler på bottenplan i byggnader men när sanningen ska fram hur spännande känns det?  Den lilla företagen kan lätt känna sig ännu mer deprimerad av vetskapen att sitta att arbeta i en mörk källare. Inte heller så flådigt att bjuda in kunder. Hade jag stått mellan det alternativet hade jag hellre valt att fortsätta arbeta hemifrån. Det är nätverkande man vill åt när man väljer ta en paus, hur ofta har man inte fastnat i en trevlig diskussion i köket? Jag är en riktig snick snackare, älskar att fika!

Fredagsfrukost på kontoret!

När v vi stod och talade utan för utgången på kontorshotellet med vår vän så kom det ut flertal välklädda människor i rockar som var påväg för lunch. Tydligen är det fredagsfrukost och en hel del After works! Lokalerna är fräscha och det är snarare ett COwork space med egna rum och gemensamma ytor . Går du i samma tankar som mig kan jag rekommendera att spana in, en samlad sajt med kontorshotell Stockholm

Det är värt att lägga dom extra kronorna när man väl fått igång sitt företag, vad tror ni jag frågade min vän om mest. Jo om förmånerna hehe, nej jag är redo att utvecklas mer i mitt arbete 2020 och mer nätverkande. Gillar du rodda After works, vin lotteri, osv ja du är du nog en person som trivs bäst att få gå ut och socialisera med människor på dina villkor!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.