Att komma igång med träningen

Den personen vi ofta sviker är oss själva, vet inte om du tänkt på det? Men hur många gånger har du inte sagt till dig själv att på måndag ska jag gå och träna och det inte blivit av?

Då har svikit dig själv, löften du säger till dig själv är också viktiga att hålla. Att träna är något många väldigt mångas om snackar mer än vad dom gör. Vad beror det på kan vi man undra? Jag har reflekterat över det och det handlar om att man inte avsätter tiden träning  eller att man inte vill det tillräckligt gärna. Träna är som framgång i livet, dom som vill det tillräckligt dom kommer att lyxas.

Det du lovar dig själv att göra och inte gör, innebär att du sviker dig själv. Den personen som sviker oss mest är ofta vi själva. Tänkvärt!

Åter igen sitter jag här framför datorn och jag har dessvärre lite ont i rumpan för jag har suttit för mycket still. Förstår ni hur mycket jag suttit då om jag har problem med att sitta? Det är helt sanslöst!Men nu ska jag inte klaga för jag har haft en toppen månad hittills. Jag har hunnit med massor av saker, strukturerat om en hel del och börjat ta mig tiden för att resa mig upp och fixa med saker och ta den lilla rasten som man bör göra 1 gång i timmen helst för att röra på kroppen.

Det kändes skönt att kommit igång med träningen

Ska du komma igång och ta hand om din hälsa och träna så behöver du kunna en del om hälsa, personligen älskar jag att förkovra mig i information. På sajten Träna.nu kan du läsa allt om Allt om träning, hälsa och kosttillskott

Det är faktiskt så att jag tror att en viktig del i att bli motiverad att träna är att göra roliga saker kring det, tex boka in en resa i sommar så du på pressen på att vara i bikiniform. Eller att unna dig fina träningskläder som du mer än gärna vill ta på dig, vem vill inte se sportigt trendig?

Just nu håller jag på och lär mig hur jag kan träna upp axlar för att få mindre beniga, säkert många som skulle uppskatta beniga axlar men jag känner mig inte helt tillfreds. Så igår så tränade jag axlarna både med maskin och med hantlar. Det är inte alla gånger allt man vill träna behöver ett besök till gymmet, många övningar kan man enkelt utföra från hemmet. Som tex att träna axlarna med hantlar, tror att skulle jag göra det varannan dag skulle jag kunna se ganska så snabbt resultat och gick jag runt djurgården med hantlar skulle mina armar bli tonade på köper. Jag ska läsa på lite på Träna.nu!

 

Kommentera