Att ha körkort och kunna roadtrippa på semestern

Samarbete med  Korkortskolan

Här i Stockholm är det många som saknar körkort för att dom bor i City och åker Tunnelbana. Jag köper inte riktigt det skulle vara inte finns behov att ha körkort för att man bor i innerstaden. Ett körkort är riktigt bra att ha om man tycker om att resa, för då kan man få se hela landet utan behöver anpassa sig med buss eller taxi. Man kan sonika hyra en hyrbil och köra runt på semestern. Detta får mig tänka tillbaka när jag och Linnéa vad i Usa och hyrde en Cab mellan alla olika shopping outlets, stränder osv. Det hade inte varit möjligt om vi inte haft körkort.

Det kan nog istället vara så att vi inte tar oss tiden för att skaffa körkort eller inte har ekonomin för det. Men nu tänkte jag tipsa om en grym tjänst för att ta körkort nämligen via Körkortsskolan. Tiden behöver du inte tänka på för det gör du när du har tid över online med deras onlineutbildning för körkort.  

Fördelarna med att ta körkort online

Back in the days när jag tog körkort tvingades jag sitta på en körskola och nöta för lära mig frågorna i programmet, det var säkert någon form av licens på dom på körskolan. Jag drog mig verkligen för att gå till körskolan för sitta där och ruttna så hela processen bliv tyvärr väldigt långdragen.

  • Tidseffektivt, du tränar på körkortsfrågorna när de passar dig!
  • Du får vara i ditt egna hem
  • Det finns över 1000 körkortsfrågor
  • Du kan testa gratis på Körkortsskolan
  • Du kan köpa körkortsboken online för 299kr
  • Välj 1 månad eller 3 för träna på körkortsfrågorna
  • Se videos online
  • Funkar även i mobilen

Det är faktiskt inte svårt att klara teorin för att ta körkort, oroa dig inte om det. Jag klarade det på första gången. Det svåraste med ta körkort var att gå till körskolan för det var depression sitta där. Jag är verkligen en person  som trivs bäst plugga i mitt egna hem i min säng. Hade det på min tid funnits denna tjänst hade jag klarat mitt körkort på minst 1/6 del av tiden. Detta är det bästa sättet att ta körkort enligt mig. Själva kördelen den är lite svårare och det behöver man ju ha någon att övningsköra och vad jag förstått så kommer du via en körskola är det lättare att inte kugga.  Lite roligt är att det även finns så att du kan ta körkort på engelska och arabiska online.

Kommentera