Vardag

En långpromenad – 18 300 steg

I fredags åkte jag ner till Norrköping för att hälsa på min syster och komma bort lite från storstaden. Vi har ägnat oss åt att sen en hel del filmer och gått till två olika köpcentrum.

Igår gick vi hela 18 300 steg till Ingelsta shopping område för att besöka en Eko stormarknad som jag aldrig besökt. Det är en extremt stor butik med saker för hemmet, lite som ÖB. Jag fyndade några ansiktsmasker och en hudkräm. Eko är en kedja och är en bra butik att besöka för den som vill handla det mesta på en butik.

Jag fastnade på denna hylla, höll på att köpa mig en jullykta men kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha!
På vägen hem igår från Ingelsta, ”ny” bro jag aldrig gått på innan.

Idag var vi i ett annat centrum som heter Mirum galleria och även dit gick vi tur och retur och fick ihop 8900 steg. I lördags var vi även på Mocca deli som var ett trevligt prisvärt ställe att gå till, det är lägre priser på fika, mat i Norrköping jämfört med Stockholm.

Outletstad 

Norrköping har verkligen har blivit en outlet-stad, så tycker du om att handla på Outlets så finns Levis, Newport, Hm outlet med mycket mer. Förresten här finner du bra Outlets online som jag bloggat om tidigare.

Dags att åka hem…

Jag har under dom 2 senaste veckorna varit lite i en trötthetsdimma så det är skönt att koppla av från att ständigt arbeta och det var därför jag åkte ner. Jag har börjat arbeta mer smart, men imorgon åker jag hem igen till Stockholm och då återgår allt till normalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.