Vardag

Att bryta en gammal vana är svårt

Jag håller på att bryta gamla inrutade vanor och det är svårt, det är alltid enklast att vara bekväm men det tar en ingenstans. Är det något som inte står still så är det tiden, det är skrämmande hur fort tiden går.

Här är en fin bild jag fotade igår på Djurgården, det var inte många ute en fredag kväll!

Ni som följer mig vet att jag tränar regelbundet och jag jobbar på att komma i mer form, men det är verkligen tufft för mig. Jag får sådan träningsvärk ibland att jag inte kan träna på 3 dagar. Det blir svårt för mig att i vardagen med, jag förstår faktiskt inte hur jag kan få så pass mycket träningsvärk.

Men nu håller jag och en vän på att masserar varandra med min massagepistol och det har börjat hjälpa väldigt bra. Jag kan tydligt märka att knutar i ryggen luckras upp och att det börjar läka. Efter en massage tar det 2-3 dagar ungefär att återhämta sig. Detta köp var verkligen värt varje krona.

Jag tror att jag har en tät bindväv och att det är därför jag får så mycket träningsvärk. Jag kommer läsa på lite djupare det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.