Shopping

Väskor av äkta skinn blir lägre pris per användning på sikt

Är det något jag uppskattar så är det god kvalitet, jag lägger gärna lite extra pengar för det och just väskor är extra värt att investera i god kvalitet.

Initialt kommer det kosta mer i början om man jämför mot PU läder men ser man långsiktigt på hållbarheten och pris per användning så blir det billigare. En vacker skinnväska man du ha i många år och det är enklare att ta hand om ett levande material med impregnering så att skinner håller sig rent och mjukt i många år. 

Stilrena väskor av skinn

Stilrena klassiska väskor kommer alltid att var tidlöst. En skinnväska är ett lyxigt materialval och väljer du det så har du en handväska som följer dig genom livet. Lärt dig skillnaden på de olika skinn materialen så du vet vad som passar dig bäst. Exempelvis en väska av full grain-läder kommer hålla formen i många år och är ett utmärkt val för kontorsväska, vardagsväska. Vet du med dig att du kommer ha mycket saker i din väska, välj då gärna en väska med axelband.

https://sandlundhossain.com/products/handvaska-britta?color=Svart

Denna handväska är verkligen en klassiker, den skulle jag verkligen kunna tänka mig att köpa.

– Mått: Längd 30 cm Höjd 22 cm Bredd 9 cm
– Detaljer: Väskan är tillverkad av vegetabilgarvat läder och fodrad invändigt med exklusivt renskinn. Dragkedjan är av högsta kvalitet, YKK Excella, och metalldetaljer under väskan gör att lädret förblir rent och fint.

Väskor made to order

Sandlundhossain erbjuder möjligheten att special anpassa din väska. Hur lyxigt är inte det? När man väl ska investera i en väska är det tråkigt att behöva kompromissa med något, är du en tjej som vill ha silverdetaljer på väskan och det är guld går det att få precis som man vill. En helt otroligt kampanj just nu är att om man skriver upp sig för nyhetsbrev kan man få ett smakprov på deras läder med ett kostnadsfritt kortfodral för att man ska få känna på lädret. Att dömma av alla recensioner som lämnat på hemsidan så god kvalitet på väskorna. Med hela 45 dagars öppet köp är det den perfekta julklappen till mannen som kanske behöver en datorväska, flickvännen som behöver en weekendbag, sonen som kanske behöver en stor väska till träningen och partyväskan finn med. Då kan hela famlijen matcha väskor med varandra, för skinnväskor är verkligen tidlösa och har ingen ålder för vem dom passar för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.