Övrigt

Varit på Skjutbanan och skjutit

Idag har jag varit på Skjutbanan med Sandra och hennes jobb, som behövde lite statister till en fotografering till en Nöjesguide. Så jag ställde upp 🙂Jag har aldrig skjutit på bana och kan väl säga så här, jag fick alla skott på samma ställe men inte på helt rätt ställe för då hade jag behövt ta ett steg vänster. Vi fick testa olika pistoler i olika styrkor. Min favorit var den minsta haha, den drog tillbaka minst. Den storleken hade lasermanen när han gick dödade folk så den var ändå stark. Jag kände mig inte helt varm i kläderna så jag testade inte alla sorter. En kuriosa som var intressant, vet ni varför en revolver ser ut som den gör? Jo den är öppen sådär på sidorna för att när man skjuter så går ljudet ut åt sidorna och inte skrämmer hästen man satt på back in the days. Nu använder inte många revolver men tydligen i Mexico är det väldigt vanligt fortfarande.Vill ni testa skjuta åk till The target skjutbana i Västberga i Stockholm.

(2) Comments

  1. ”Jo den är öppen sådär på sidorna för att när man skjuter så går ljudet ut åt sidorna och inte skrämmer hästen man satt på back in the days.” Nej, helt fel!

    1. missjennie says:

      det var det dom sade, ljudet går ut åt sidorna ist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.