Vardag

Vardagslyx med champagne och ostron

Innehåller reklam/annonslänk för Lyko.

Nyligen träffade jag en vän för champagne och ostron en helt vanlig onsdag, helt plötsligt blev en onsdag så mycket trevligare. Bättre att investera i upplevelser än att bara handla upp pengarna för i slutändan vad kommer man minnas, en gammal tröja eller allt roligt man hittat på?

Här ser ni en hel påse med massor av nytt spännande att testa i skönhetsväg för mig. Skönhet är verkligen en hobby för mig. Jag jag samlar på det och alltid är på jakt efter bygga upp den kompletta skönhetsskåpet. Ibland när jag är hemma hos vissa vänner så står vi ibland i varandras badrum och visar vad vi har, man får testa på plats och så ger vi ibland varandra saker vi inte behöver eller som inte passat oss. Det är som jag säger, någon annans skit är någon annans lycka 🙂

Ser ni hur fint detta matchar? Fina paketet är från Love´n layer och är nagelkitt med lampa med färdigt självhäftande lack man applicerar på nageln och låter härda under en lampa, hur smart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.