Bra tips

Under julen dricker jag julte

”samarbete med London Tea Exchange

Det härliga med denna period är allt gott, Julte, pepparkakor med mögelost så sugen, glögg, julmat och så vidare. Under julen brukar jag passa på och unna mig en hel del gott. Nu vill jag tipsa om gott julte

Det var för många år sen en vän som introducerade mig till Chai te som jag anser är lite juligt och som ni finner på sidan jag länkar. Det är ett vitt Chai te och vanligtvis görs dom på svart te. För mer onyttig känsla kan man göra det med mjölk och skapa mer en Chai latte. 

Det som är typiskt med julte är att dom är lite kryddiga och värmande

Många förpackningar på teerna har en julmotiv på sig. Nu under julen köps mycket julpresenter och många gånger köps det för köpandes skulle. Det bästa som jag tycker att man kan köpa till vuxna  är förbrukningsvaror, vilket precis te är. Köper man en vacker tebok med julmotiv så är det även en vacker dekoration i hemmet. Personligen pyntar jag inte så mycket i mitt hem men jag har gärna en tebok med julkänsla framme. Te är ett bra alternativ till alla onyttiga drycker dom dricks under julen då te innehåller inprincip inga kalorier och värmer gott. Nu under julen hoppas jag på att få lite ledigt och unna mig tid bakom en bok med ett kopp gott värmande te. Hoppas du får göra det samma och att du inte behöver stressa sönder dig fram till jul med alla klapparna. Ett hett tips är att handla julklapparna online!

julte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.