Hälsa

Matlagningsvideos på youtube

Är du som mig en fantast av Youtube? I just love it, det är så himla lärorikt och ett väldigt bra tidsfördriv också.

Den största idiot jag mött i mitt liv sade en gång att det finns inget någon kan lära den, den trodde sig vara allvetande. Nej, man slutar aldrig lära sig så länge man lever!

Men vilket fall….. spanade jag in denna video och känner att jag ska laga detta, men jag undrar vad som kan passa till. En köttbit eller tonfisk, för mig blir det lite för enformigt med inget till. Tydligen är det så att i Italien så har man fler rätter och blander inte för mkt med pastan som stor i fokus. Så kött tar man in på sidan! En bra grej för laga bättre mat som jag testat är Hello fresh, faktum är det så att jag har bloggat om det tidigare och har en rabattkod Hellofresh.

Jag känner att jag vill ge mer rum till matlagning i mitt liv, så jag drömmer om flytta nu och få ett bättre kök. Mat lagar jag främst för man vet helt enkelt vad man får i sig och är man känslig mot lök en stor fördel. Men denna rätt var det jäkligt mkt vitlök i så det får jag nog tona ner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *