Uncategorized

Reserol med mint finns nu

-samarbete reserol-

Som ni som följer min blogg så gillar jag Reserol som är en film man lägger i munnen som löses upp via slemhinnan med det magiska ämnet resveratrol som hjälper till med mycket bra saker!

Jag har kört detta nu i ett par månader och det har nu blivit en rutin, jag har gillat effekterna men inte riktigt att filmerna har varit naturella på något vis och numera finns dom med mint smak!
Lagomt till lansering hade jag precis börjat tröttna på filmerna och önskat dom var lite fräschare. Mitt tips till Reserol var att dom kunde lägga lite mintsmak i filmerna och då var det så roligt att dom sa: Vi kommer lansera mint om 2 veckor!!
Nu har jag inte hunnit testa den ännu men ser framemot det, ska bara bruka upp mitt lager jag har här hemma!

resveratrol

Här kan man köpa resveratrol

——–>Reserol<——-

Vad är Resveratrol då?

Resveratrol förknippas ofta med med med vin och har många fördelar som att ge dig extra energi att orka gå till gymmet, men även hjälper dig att åldras med värdighet. Jag googlade runt lite på internet och hittade fem fördelar med resveratrol. Det finns i både film och tablettform, fördelen med film är att vi upptar ca 80% av innehållet om vi tar det via slemhinnan medan runt 1% sägs det via tablettform, likt mat som passerar systemet.

  1. Uthållighet

Enligt en kanadensisk studie från 2012 som genomfördes under en 12-veckorsperiod, kom man fram till att resveratrol tillskott resulterade i en ökad uthållighet, oxidativ metabolism och förbättrad hjärtfunktion. Vid uthållighetsträning med resveratrol tillskott gav en prestandaökning på  hela 21%.

 

2 mot hjärtproblem

Enligt Center for Disease Control and Prevention, 2011,  är hjärtsjukdomar rankad som ledande dödsorsaken i USA. En kanadensisk studie visar att genom att dricka en till två glas vin per dag kunde studiedeltagare minska sin risk att utveckla artherosclerotic sjukdom, ett förstadium till hjärtsjukdomar och stroke och därefter också minska risken för död av ungefär 30%. Hur? Forskare i Connecticut fastställt att resveratrol förser ditt hjärta det bästa skyddet.

 

3. Cancer skydd

nligt en studie utförd i Frankrike konstaterade att resveratrol kunde bromsa produktionen av cancerceller och kan därför anses vara ett effektivt medel mot cancer. Några av de bästa naturliga källorna till resveratrol inkluderar blåbär, jordnötter, vindruvor och både röda och vita viner.

 

  1. bibehålla bra syn

Vid åldrande får tyvärr dom flesta sämre syn, men som tur är har det även gjorts en studie på det av Missouri Forskarna fann att resveratrol har förmågan att motverka detta. Hur? Jo dom upptäckte att resveratrol har förmågan förhindra onormal tillväxt av blodkärl som är skadliga för synen.

 5.  Bättre mental skärpa 

Vill du få en bättre skärpa? Ett sätt är genom att öka blodflöde till hjärnan. Brittiska forskare har genomfört en studie av 22 friska vuxna och fastställt att neurologiska blodflödet ökades efter resveratrol konsumtion. Dessförinnan studie, Illinois Forskarna upptäckte att möss som erhöll resveratrol tillskott hade bättre minnesfunktion och övergripande ökad mental prestationsförmåga.

 

Låter ju toppen med alla dessa fördelar, jag kommer inte vilja sluta!
Jag har fått bättre hår för det har väckt liv i hårsäckar som varit i vilofas 🙂

-samarbete reserol-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *