Stor tomt med mysigt Atrium

Skärmavbild 2017-07-06 kl. 13.46.46

När jag väste upp som ung hade mina grannar ett stort Atrium som som satt och fikade i, det var verkligen så mysigt och trots att det regnade kunde dom sitta där. Här i Sverige kan vi verkligen inte få så många sköna utekvällar som vi önskar men men känslan sitta ute är så trevlig, rogivande att se naturen, höra regnet porla på glasen osv. Jag är så redo att åka ut på landet nu ett par dagar och bara koppla av.

Atrium

Detta är ett Atrium, det är ett växthus som man kan välja ha som utehus 

Själva ordet Atrium syftar på naturnära, mycket glas, tomt i mitten av huset osv och det finns hus som är av modell Atriumvillor

atriumhus

Modernt, öppet, glas och välansad trädgård det är fint! Hoppas jag kommer få min stora feta tomt med allt tillbehör jag så ofta drömmer om. Hörde om en bekant som är i min ålder han har precis byggt klart sitt första 15 miljoner villa på Lidingö, inte dåligt. Han bygger för att sälja och tjäna pengar och kommer inte ens flytta in i huset.

Hos Hemfint.se finns det fönster, dörrar, stugor, allt för hemmet för att få det snyggt. Varför inte rusta upp sitt hem för att öka värdet och sälja?

-samarbete med hemfint.se –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.