Spar tid med ett nyckelskåp

Är det något mina vänner är irriterad på mig ibland är när jag kommer några minuter sent. När det inträffar är det oftast för att jag inte hittar mina nycklar och kan inte låsa mitt hem. Det driver mig till vansinne och ibland funderar jag nästan på att bara gå hemifrån och låta det vara. Man ju enkelt lösa det med ett nyckelskåp! Nu har jag börjat lägga min hemnyckel på ett och samma ställe för veta vad den finns men man har ju fler nycklar hålla koll på.

För ett tag sedan hörde jag i en podd om en man som blev sövd när han låg och sov och inbrottstjuvarna tog sig in i huset och fann ägarens nyckelgömma och tog hans bilar. Det var värsta lyxbilarna! Så då vill man ju inte gärna ha alla nycklar man äger på ett och samma ställe. För hittar man någons alla nycklar går det enkelt göra uteslutningsmetoden och ta reda på vart alla dessa nycklar går till. Det är inte säkert! 

Nu har jag sett den smarta lösningen som heter ett låsbart nyckelskåp!

Då är nyckelskåp mer säkert för förebygga inbrott då det är gjort av stålplåt med borrskydd och bakkantssäkrad dörr. Nordsec har nyckelskåp som skyddar mot stöld!

Jag är verkligen tänkarens människa nr:1 och jag började verkligen reflektera över detta. Vi måste minimera för eventuella tjuvar med att minska på tillgängligheten för tillfället gör verkligen tjuven. Det är verkligen viktigt ha koll på sina värdesaker. Man kan ju undra hur dom flesta privatpersonerna gör då många inte har kassaskåp ens till förvaring.

Rickard Delér i Framgångspodden

Kommentera