Söndagspromenad i kylan

Idag var jag ute och gick en sväng i kylan här på Östermalm, det var väldigt mycket människor ute och många stod för kö till Tösses bageri. Jag köpte en god kopp varmchoklad med grädde och gick och drack på den, så gott!

Förut så brukade jag ofta arbeta på helgerna, men det har jag slutat med nästan helt men nu mer än att jag tycker om att blogga och göra småfix på mina sajter som är sådant som inte ger direkt betalning utan ger betalt på sikt och då kan det bli ganska så mycket passivt.

Förresten så tycker jag att jag har blivit ganska så bra på Instagram (inte min egna) utan en företags instagram som jag tagit fram profilfärger till och mängder med idéer till dom som sköter kontot. Tyvärr är det så att många företag som sköter sociala medier saknar utbildning helt och har ingen förståelse för marknadsföring och kundresan. Bara för att du lyckas på din egna Instagram så betyder det absolut inte att du kan branding och bygga följare för ett företags Instagram.

 

2 reaktioner på ”Söndagspromenad i kylan

 1. Hej! Totalt orelaterat till det här inlägget, men kommer ihåg att du skrev att du gjort icon tandbehandling för några år sedan. Börjar själv fundera på att göra det nu, och undrar om du skulle kunna beskriva lite om hur resultaten har hållt i sig? Har försökt googla detta men har inte hittat så mycket tyvärr

  1. Hej, det går bra skriva här med och jag får uppdatera mitt gamla blogginlägg https://missjennie.se/fore-och-efterbilder-pa-icon-tandbehandling-for-vita-flackar/ skulle kunna fota imorgon!

   Gjorde det 29 januari 2020 och jag måste säga att det har hållit i sig väldigt bra och fläckarna är fortfarande borta. Det är ju väldigt dyr behandling att gör Icon så det förstår jag att man vill veta hållbarheten på. Det är var verkligen värt att göra behandlingen om man inte vill täcka fläckarna med fasader och tandläkarna avråder helst göra onödigt med fasader då det inte håller för alltid!

   Jag har även fixat framtänderna nu så det är roligt att visa upp med!

   Allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.