Vardag

Att unna sig på helgerna hör till

I helgen så mötte jag upp en vän och tog ett varv runt Djurgården i kylan och det var väldigt härligt och därefter så tog vi oss en runda i Fältan och avslutade med en fika. Årets semla helt nybakad och färsk! Ibland får man unna sig.

Jag har varit ganska så bra på det här med att unna mig och dragit ner på vardagsmotionen, så fort kylan kommer så vill jag krypa in i mitt skal och inte vara utomhus i onödan. Det har genererat i att jag tyvärr har lagt på mig några kilon. Vilket jag är ganska förvånad över då, besviken över. Jag kan tänka mig att jag inte är ensam att ha lagt på mig lite under desssa Stay home tider. Men idag så har bestämt mig att det är skärpning och att svångremmen dras åt och att det  endast bli att unna mig på helgerna och då i måttligt nivå.

Ett kilo motsvarar 7000 kalorier så jag skulle vilja motionera bort 3500 kcal per vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.