Shopping

Fina festklänningar för festligare tillfällen

Wow, jag har hittat den ultimata butiken för festklänningar online hos JJ’s House dom har festklänningar för alla tillfällen skulle jag säga. Vet inte om ni tycker det är svårt att finna festklänningar som sitter bra och som har det lilla extra?

Personligen är jag en lång tjej och det gör det hela betydligt svårare för mig att köpa långklänningar, men det problemet är numera löst. Det är nämligen så att man kan för 202 kronor kan man få sin festklänning uppsydd efter sina egna kroppsmått. Det är väldigt bra att den möjligheten finns. En av största anledningarna till att JJ´s House kan ha så enormt brett utbud på festklänningar i sin butik är för att alla plagg sys upp efter beställning. Det tycker jag går hand i hand med nya hållbarhetstänket som råder. 

Jag beställde 2 festklänningar

A-Linje V-ringning Golvlång Chiffong Aftonklänning med Spets Slits Fram

Hur fin är inte denna klänning? Jag älskar vitt och jag ser verkligen framemot när den kommer! Till det tänkte jag ha någon av mina vita kavajer. 

Jacka Off-shoulder Knälång Töjbar Crepe Cocktailklänning

Jag går på en hel del event och när det är något röda matta event eller så tycker jag om att klä upp mig. Till skillnad från många andra Influencer som oftast inte följer dresscode, så tycker jag om att göra det. Jag hade gärna velat bli bjuden på Elle galan och då skulle jag kunna bära ovan klänningar. Jag hade då valt den vita klänningen och så hade jag lockat håret sådär vågigt med röda läppar likt Kate Winslet brukar ha, a 70-tal.

Kan vara så att många inte följer dresscode för att dom inte har några klänningar i sitt hem? Som ung brukade jag ofta köpa hem 2-3 klänningar och ha i garderoben till nästa tillfälle. Jag konsumerade verkligen det på löpande band. Nu har jag märkt av behovet att börja köpa hem mer festklänningar och även om jag inte kommer använda dom så ofta är det roligt att bara ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.