Vardag

Solade på höjden

Nyligen var jag här på Downtown camper och solade på höjden då det var halvklart och jag verkligen ville sola och här uppe var solen mycket bättre plus att det var vindstilla.

Nu är det söndag och jag brukar använda söndagar till självutveckling. Jag kikar på några Youtube-klipp, rensar lite på mina bloggar, skriver to-do-list, kanske lyssnar på en podd eller så. Jag ska även kika lite på uppdateringar inom marknadsföring.

En sak jag tänkt på är att man kan aldrig känna sig säker i båten, en bekant till mig brukade berätta hur lite denne behövde jobba och allt var så säkert att hans anställda jobbade för honom så han slapp jobba. Nu går firman uselt och jag vet inte om han har några anställda kvar och stor det är för att han inte följde med i trenderna att synas online. Arbetar man för ett mindre företag så kan företaget läggas ner om man har otur eller driver du en egen verksamhet kan det vända till det sämre. Några som jag följer på Youtube arbetar varje dag trots att dom är miljonärer och skapar fler inkomstkällor. Det är viktigt att hålla igång medan det går bra och inte bli gamla nyheter för det är ett gäng företag som gått i konkurs under Covid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *