Var trendriktig med manliga accessoarer från Sir James

*Sponsrat inlägg

Nu är sommaren här & det är dags att uppdatera sommargarderoben  med accessoarer för er män     

Så skippa sandaler med strumpor och se mina tips nedan istället!
Till sommarbyxorna är det väldigt fint med flätade bälten och dom kommer i många färger från John Henric som är ett svenskt märke! 

John Henric Flätat Bälte Marinblå Guld

Och under sommaren behöver man ofta bära med sig div saker som vattenflaska och häromveckan var en vän på en dejt och då kom dejten med sina saker i en tygpåse. Det går helt bort, så spana in denna snygga väska från Boomerang i Marinblå canvas som passar bra till stranden och liknande.

Boomerang Ryggsäck Marinblå Canvas Boomerang

Butiken Sir James har verkligen mycket snyggt, när man spanar in deras solglasögon kan man hitta riktigt snygga trendiga brillor.

Carl Oaks Åre
Carl Oaks
Åre
Triwa Havana Frank Triwa
Triwa
Havana Frank
Triwa
Komono Winston Print - Bumblebee
Komono
Winston Print – Bumblebee

Unik klocka från Komono med humlor på armbandet, så fint!

 Det vara lite varmt ha kavaj hela dagarna och då kan man med lätthet piffa upp sin skjorta med snygga manschettknappar. Detta är något jag ser få som använder men det är verkligen riktigt snyggt!

Tom Astin Fruit Bomb Guld
Tom Astin manschettknappar
Fruit Bomb Guld

 snygga manschettknappar

Sir James är verkligen en butik med mycket fina accessoarer för män

Det är ett Stockholm baserat företag som säljer stilsäkra varor av hög kvalitét från en stor blandning av varumärken. Vet inte om ni som mig följer kontot Men with style och deras andra konton. Där kan man verkligen se att vad som utskiljer sig på dessa män mot så många man ser på stan, och det är att dom faktiskt har en tanke bakom sina outfits. Man kan tro att det är ihop plockat men det är matchat noggrant.

Det många män gör är att dom köper en sak som är trendig och så försöker dom få ihop det med det dom redan har hemma. Men det jag rekommenderar är att vid varje säsong köpa hem lite ”trendiga manliga accessoarer” och skapa sig en bas. Det gör att när man sedan använder det ihop så känns man väldigt uppdaterad plötsligt 🙂

Sir jamens menswear inspo sida
Sir jamens menswear inspo sida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.