Inredning

Snart är det juli och småfix i hemmet

Är det något som går fort så är det tiden, snart är det juli och då fyller jag år. Jag behöver ta mig tiden och fundera lite närmre på det här inom kort. 

Jag är tyvärr en person som drar mig för ta tag och köpa hem div till hemmet, men efter helgens gästers så känns det som om det är dags att ta tag i det. Det blir ju så när man får höra att vänner vill hjälpa en fixa saker man själv dragit på.

Balkongen ska inredas, jag ska spackla, små-måla och det ska köpas nya rullgardiner osv. Jag tror att det hänger ihop med att jag inte tycker om att gå på stan och trivs bäst att bara åka till ett köpcentrum och få allt hemkört till min port. Jag skulle behöva köpa hem lite växter med men kan inte besluta mig vilka växter som är fina och lättskötta, har du tips skicka mig gärna länkar 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.