Små detaljer som handtag är avgörande för helheten i inredning

-Samarbete med frontapply.se-

Ett enkelt sett att verkligen lyfta ett hem är att byta ut handtag på olika ställen i hemmet. För att inreda sitt hem med “standard handtag” det gör ingen glad. Dom fyller sin funktion men ofta saknar dom snygg design. Är det så att du  bor i en hyresrätt har du inte samma möjlighet att renovera men det är då det här med att byta handtag kommer in i bilden.

 

Byt ut kökshandtag

Ett enkelt tips är att byta ut standardknopparna mot riktigt fina som passar din stil. Om du får godkänt av din hyresvärd kan du även byta ut skåpluckorna. Annars är ett tips att ta ner en eller två luckor från överskåpen och förvara på vinden. Det ger en luftigare känsla. I butiken Frontapply  finns det mängder av olika fina kökshandtag. För att förneka valet av kökshandtag har dom skapat en funktion som heter: Beslagsväljaren™, det är en funktion som hjälper dig visualisera deras beslag mot Sveriges vanligaste kökskulörer ur NCS-skalan. Hur smart?

CC-mått är standard

 Det är enkelt att veta att dom nya handtagen kommer att pass då Frontapply använder sig CC-mått som är standard hos de stora kökstillverkarna såsom Marbodal, HTH och IKEA. 

Det fins jäkligt mycket snyggt på sajt I must say, så behöver ni alla olika typer av handtag borde ni verkligen spana in denna sajt. Jag har kikat på liknande sidor men denna den bästa hittills. Jag borde själv ta tag och köpa hem kökshandtag då jag målade om i köket i somras och inte har några handtag på mina köksluckor haha.

 

Om din hyresrätt är väldigt gammal så kan det ha gått över 10 år sen vissa saker byttes. Det du kan göra är att kontakta denna och se om du kan få byta ut saker. Ofta går det extra bra om du gör arbetet själv och sedan lämnar kvitton på utlägg. Många gånger så tar hyresvärden in extern hjälp.

Vad du får göra med köket i en hyresrätt

Exakt vad du får göra i din hyresrätt kan variera då alla hyresvärdar inte har samma regler. Det viktiga är lägenheten ska vara i ursprungsskick när en ny hyresgäst flyttar in. Om du gör en förbättring borde det bara vara positivt, men vid en större förändring bör du höra med din hyresvärd en extra gång.

Det här får du oftast göra utan att fråga din hyresvärd:

  • Sätta upp hyllor
  • Måla och tapetsera
  • Kakla
  • Sätta in eller byta ut vitvaror
  • Byta skåpluckor

Kommentera