Inred med läderhandtag

Jag har sett det lite överallt och det är så snyggt med ledhandtag när man inreder, gärna ihop med grått, brunt och gulddetaljer!

 

läderhandtag

Något som även är riktigt snyggt är metallhandtag som är inlindade i läder, själva kombinationen metall och läder känns lyxigt!

Ballingslöv Handtag Krom Ljusbrunt Läder Läderhandtag
Ballingslöv Handtag

Om man har ett fräscht kök kan man lämna in sina luckor på omlackering så att det blir grått och så kan man köpa till snygga läderhandtag och vips så har man ett nytt kök som ser mer exklusivt. Jag trodde detta var ganska så dyrt men knopparna på första bilden kostar bara 78-178kr hos Inredningsvaruhuset vilket är helt överkomligt!

vitt kakel

Att inreda köket med vitt kakel är väldigt trendigt just nu och snyggt, jag gillar verkligen denna typ av plattor. Det känns betydligt med lyxigare än vanliga platta vita. Att byta ut kaklet kan man göra på en helg så det kan man passa på när man väl är i gång!

 

vv

Att inreda med klängväxter är en inredningstrend för 2017 och det kan vi se hos sköna hem.

Kök är som snyggast när det är öppen planlösning och gärna med köks ö, kolla detta kök som Houzz listar som del av trenderna för i år.

houzz
houzz

Extra snyggt blir det om man tex tar bort ett skåp och bygger in en kaffemaskin, vinkyl etc.  Nu ska kök vara personliga och ett vitt standard från Ikea känns inte längre så trendigt. Man kan även byta ut elbrytare till finare modeller i borstat stål, mässing osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.