Bra tips

Skapa starkare varumärke med loggor på produkter

samarbete med profilexpress.se

Jag är runt på en hel del möten och på vissa kontor känns det lite mer genomtänkt och det beror egentligen på väldigt små saker. Jag har en vision att skapa så för vårt varumärke och jag har redan påbörjat det. Det är bara att se hur Jon Ohlsson tagit efter Henrik Persson som skapat sig ett eget brand ”Casa pastell för sitt feta hus. Henrik han placerar sin logga lite överallt: i hemmet, på båten, you name it. Ett smart sätt att marknadsföra sig själv. Det är ju nämligen så att ju oftare du ser ett varumärke desto större chans är det att du kommer du ihåg det. 

Med profil reklam kan du sätt tryck och logga på saker du kan ge bort till kunder, block, pennor, Take Away muggar, kaffemuggarna på kontoret till mattan när du stiger in. Detta är ett effektivt sätt att marknadsföra sitt företag för en liten peng!

Inte för att avslöja hela min vision här men jag skulle gärna vilja beställa hem muggar med logga på som vi kan ge bort men även Hoodies med företags logga på, pennor, paraplyer. För sådana saker  använder vi människor av och bär ofta runt på. Hos Profilexpress kan du finna massor av reklamprodukter och profilkläder. 

En sak jag däremot tror gått väldigt dåligt är alla dessa små broscher med företagsnamn, det är det sista jag skulle sätta på mig. Det är lite lustigt hur partierna tror att människor skulle vilja gå runt med dom. Det är allt annat än lyxigt, däremot min kollega hon hade broscher i förgyllt guld som blev som en del av hennes klädsel.

En Give Away jag tycker är av dom bästa är skoputs, jag älskar dessa små att ha i väskan. Jag vet aldrig när behöver ha lite putsade skor. Jag fick en sådan liten för några år sedan av ett bilföretag och jag använder den forfarande 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *