Filmtips

Serie:13 reasons why season 3

I helgen fick jag lite att göra för jag såg att serien 13 reasons why season 3, fanns på Netflix. Har du sett den serien? Jag tycker den är riktigt bra faktiskt. Jag tror denna serie kan lära människor att dom inte ska stå på sidan och se vad som pågår och inte ingripa. Det är inte roligt för dom som känner sig utanför..

 

Lite senare idag ska jag på ett spännande event, som jag ska blogga om för er! Förra gången när min vän Malin Tilja anordnade eventet var det succé! Det handlar om en boken Opium som Staffan Nordstrand har skrivit som ska bli blir tv-serie. Riktigt bra bok som ni kan köpa här.

Första gången Eva och Fredde träffas är i baren på hotell Malmen i Stockholm. Då vet hon ingenting om Freddes kopplingar till Stockholms undre värld. De tillbringar tre intensiva dygn tillsammans, sedan föreslår han en resa till Thailand.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.