Uncategorized

Saltblästring av tänderna-gratis

När man väl är hos tandhygienisten passa på och be om en saltblästring för det ingår i priset, men det är knappt ingen som vet om det! Detta är mega bra och jag rekommenderar alla att prova detta, tänderna känns så extremt rena så det är helt galet och dom blir dessutom vitare 🙂

Detta är vad det är: Saltblästring

Saltblästring är ett alternativ till tandblekning. Saltblästring tar snabbt och effektivt bort missfärgningar från kaffe, te, rökning etc. Saltblästringen ger dig ett vitare, fräschare och vackrare leende.

Behandling
Först avlägsnas eventuell tandsten ovanför tandköttskanten med ultraljud. Sedan appliceras en stråle av luft, bikarbonat och vatten – blästringen – som snabbt och effektivt avlägsnar beläggningar och missfärgningar. Metoden kommer även effektivt åt mellan tänderna, vilket innebär att man inte riskerar en ojämn färg på grund av kvarvarande missfärgningar mellan tänderna. Saltblästring är dessutom ett skonsamt alternativ. Det sliter nämligen inte på emaljen, vilket medför att man inte behöver uppleva några ilningar/isningar efteråt.

VARNING
Man ska alltid kolla upp så att man inte har hål i tänderna innan man bleker tänderna, det sade hon på tandläkaren idag! Tydligen är det jättefarligt att bleka om man har karies!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *