Filmtips

Såg en härligt film igår med Malin och en skräckis på bio

Mina helger går ganska så mycket i filmens tecken, det är roligt med film, man flyr verkligheten för en stund och njuter. Igår hade jag en trevlig kväll när Malin hälsade på och vi gick och köpte mat och burkar med konserverad frukt och glass. Det blev vegansk glass för är in to that och den var god ändå. Märkligt att dom kan göra glass så bra, denna var gjord på havre, mandel och soya känns ännu genuint mer ”äkta.  Nu vet jag vad jag ska hemma i frysen när Malin hälsar på, tbt på frukt i konserv från när man var liten!

Söndag blev en spontan bio med Marie  det blev en middag nere på stan med innan. 

Filmen var ganska så bra, men vilket märkligt yrke kvinnan i filmen hade. Tillverka miniatyr hem. Det är ett yrke jag inte känner mig sugen på!

 

Denna måste jag se ASAP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.