Rebecca en film som har allt i ett

Igår såg jag en Netflix film som heter Rebecca som har allt i ett skulle jag säga!

Handling:

En ung nygift anländer till sin mans imponerande familjegods på en blåsig engelsk kust och befinner sig i kampen mot skuggan av sin första fru Rebecca, vars arv lever i huset långt efter hennes död. En modern anpassning av Daphne Du Mauriers gotiska roman kommer till Netflix: med Armie Hammer, Lily James och Kristin Scott Thomas i huvudrollen.

Recension film Rebecca 2020

Här får du en film som verkligen allt i ett film, romantik, thriller, spänning, drama, kriminalitet. Jag tycker filmen var jätte bra och jag tycker om filmer som handlar om när en fattig får möjlighet att få leva rikt. Just förr i tiden var det väldigt svårt träffa någon över sin egna klass. England i förr i tiden kunde man inte gifta sig och skilja sig. Gifte man sig inte var det svårt som kvinna att försörja sig och man fick ofta arbeta som tjänstefolk.

 

Filmen bygger på en bok som är skriven av Daphne Dumaurier. Köp här för 87 kr, alltid bra läsa en bok innan man ser filmen vilket tyvärr är sällan något jag gör för jag glömmer kolla om det finns som en bok innan. Något jag ska börja med nu.

 

Tips se även filmen: En kvinna bland män, där Armie Hammer åter igen är med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.