Skönhet

Phibrows Microblading ger naturliga ögonbryn

Har du någon gång funderat över att göra microblading? Personligen har det varit något som för mig varit helt otänkbart tanke på hur dåliga resultat det kommit. Men äntligen har det kommit en seriös aktör som heter PhiBrows som är en skola som har verkligen levererar topp kvalitet av microblading, det bästa skulle jag säga faktiskt.

Det är nämligen så att många som arbetar med microbladning av ögonbryn har gått en dagskurs och ja du kan ju föreställa dig hur mycket man hinner lära sig på en dag. Alla människor har inte heller fallenhet att se vad som passar i ett ansikte och brynen är verkligen mittenpunkten bortsett från näsan skulle jag säga.  Jag har sett några bryn som verkligen inte ser bra ut, jag kan nästan tänka mig att visa tjejer blir bortvalda pga av sina fula ögonbryn. Nej tacka vet jag naturliga ögonbryn, äkta eller inte!

PhiBrows är den bästa inom microblading av ögonbryn

Alla som arbetar med PhiBrows har en väldigt krävande utbildning och det finns olika nivåer på hur pass duktig du är och vilka priser du tar. Ska man göra microblading, 3 D bryn vill man ju att det ska se naturligt ut, färgerna ska ser naturliga ut och brynen ska vara på rätt nivå och förhöja ens ansikte.

Här kan du göra microbladning ögonbryn Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *