Paese bambu puder med silke

Här är ett nytt puder med Bamboo powder med silk  jag har provat som verkligen ger en matt hud utan att ge färg eller ge kakig känsla. Paese är ett märke som kommer från Polen. Sverige är många gånger, eller nästan alla gånger överdrivet dyrt enligt mig. Märkerna vet att dom kan ta betalt här jämfört mot i andra länder. Bara se på Loreal som är nästan halva pris på i Usa.

polsk smink

—>>Bambu puder <<–

Bambu Puder Med Silke

Jag la ut lite puder på bänken, se så finkornigt det är! Det doftar inget heller! Har man en dag och ansiktet känns fett, med några drag med detta och det är helt borta. Jag lovar 🙂

Mer om Bamboo pudret

Professionella makeup-artister kan med fördel använda sig av detta då dom bara behöver ett puder som passar för alla nyanser.
Pudret är avsedd för fet hud och blandhy. Ett puder av bambu och silke i löspuder format ger allra högsta graden av matthet. Den jämnar ut huden och ger ett mjukt intryck utan att det ser frasigt ut.

  • Bambu Puder innehåller över 90% kiseldioxid, som starkt absorberar sebum, antibakteriellt, lugnande, främjar läkning och reglerar talgkörtlarnas aktivitet.
  • Pudret berikat med silkespulver, har fuktgivande egenskaper och ger huden ett mjukt uttryck , mjukgör sprickor i huden och minskar synligheten av rynkor.
  • Optisk minskning av fina rynkor och små defekter i huden.
  • Pudret används ofta av fotografer och make-up artister.

Priset ligger på:185 kr och köps hos Mixedcosmetics

Jag tycker det är jättebra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.