Nyttigare drinkar som är goda och fräscha

Är det något jag undviker är det sockerbomber till drinkar, jag njuter gärna av alkohol utan att behöva gå upp i vikt. En favorit just nu är Hendricks gin och tonic och då med en gurka som är avlångt skuren, mycket viktigt! Jag gillar gurka!

Hendrick´s Gin destilleras i staden Girvan i Skottland och skiljer sig från andra gin-sorter genom sin karaktäristiska smak av gurka och rosenblad.

Recept:
Hyvlad gurka
Is
Svartpeppar, malen
Hendrick´s gin
Tonic

Jag tycker även om Skinny bitch: vodka, is och kolsyrat vatten. Jag brukar be om lime juice i min. Jag tänkte att jag kan fylla på denna lista!

Jag dricker en hel del mousserande som är under 3 gram/per L socker, då ofta PRIVAT.

Jag tycker om ljusa Rose som är dom mer nyttigare varianten av Rose och ligger ofta på 3 gram. M de Minuty är under 3 gram socker och är god.

Pol Roger är Champagne jag tycker om och den ligger på 7 gram, Moët & Chandon ligger på samma men inte så god, en mer ”standard” Champagne jag helst undviker.

Det ska tilläggas att vanliga viner kan ligga upp mot än 34 gram/L, det är i som dricka en burk Coca cola nästan. Nej vin och sprit vill jag helst ha ekologiskt om det går och utan socker för jag har inte socker i mitt te.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.