Inredning

Nyckelfärdigt fritidshus i snygg design

– Samarbete med Modulhus.se –

Fritiden är helg för mig och om tillfälle finns spenderar jag den ibland i ett fritidshus ute på landet. Det är nämligen något jag gjort genom hela min uppväxt. Att få åka iväg från innerstads stressen är fantastiskt och det är extra mysigt att vara på landet när det är snö ute. Då det känns sådär extra underbart komma in till värmen och slå sig ner och njuta av en varm kopp  chockad med en god bok efter ha spenderat tid ute i friska luften. Alla borde ha ett landställe att åka till!

Nyckelfärdigt fritidshus

Om du går i tankarna att köpa dig ett fritidshus att spendera vintern i, så är det inte försent. Jag kan nämligen berätta att numera är dom flesta hus byggda i fabrik och levereras i färdiga moduler. Det gör att man inom ett par veckor från beställning kan ha ett färdigt hus på tomten redo att flytta in, därav namnet ”Nyckelfärdigt”. Smidigare än så blir det faktiskt inte. Dessutom är husen vinterbonade så att man kan spendera hela årets dyrbara lediga tid där, bäst man vill!

Varför dom flesta väljer bygga hus i moduler är för att man kan vara garanterat att inga fuktskador inträffar, då husen byggs inomhus en kontrollerad fabriksmiljö. Man kan även vara säker på alla väggar blir raka och golv blir plana.Faktum är att om man plattsbygger  ett fritidshus så kommer även tomten ta stryk av att brädor står i månader på gräsmatten, det kommer behövas en byggherre, vvs, elektriker, snickare mm. Med moduler så slipper man det och får enkelheten med den höga kvalitén. Som kund kan  men fokusera på inredningen vs behöva oroa sig över byggs rätt och att budgeten hålls. Fast pris, på hus är guld värd!

Det smarta, ”enklare sättet” är att orda grunden klar och därefter lyfta på de färdiga husmodulerna med en kran på den färdiga husgrunden och foga samman beroende på storlek. Det går få fritidshus i varierande storlek från 25 kvm-125 kvm. Modulhus är ett företag i framkant och har väldigt fina moderna fritidshus.

Modulhus fritidshus: STILLA RO

Ser ni hus snyggt huset Stilla ro är? Högt i tak, supermodernt kök med härliga fiskbensparkett som är något jag just nu älskar. Det går att anpassa interiörerna efter ens egna budget och med den enkel köpprocess tack vara Husbyggaren som är en bygg-ditt-hus-online tjänst.

Vad väljer du? Ett platsbyggd ett fritidshus eller i färdiga moduler?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.