Inredning

Mysa framför en braskamin till hösten

-samarbete med keddy.se-

Jag har börjat känna av det höstliga värdet som verkar dra in över Stockholm och jag har redan börjat spana på kommande höstinköp. Det som händer mer med hösten är att vi ofta börjar inreda mer tänka på att ha det mysigt inomhus. Drömmen vore ha en kamin mysa framför. Då skulle man kunna ha fåtöljer placerade framför med fotstöd som man kan ligga och slappa i med en kopp varm choklad och lite hemgjorda kola kakor.

Det finns mycket här i livet som varvar ner stressiga själar och doften av eld och brassa hjälper verkligen. Det där ljudet ni vet, prasslande, värmen och doften..I love it. Kanske inte varje dag men ibland, sen när man inte orkar lägga in mer ved kan man när glöden kommit grilla korv inomhus.

Värdeökande att ha en eldstad i hemmet

Att ha ett hem med en elstad är lite som att ha ett Attefallshus på tomten,  är värdeökande för hela bostaden. Det är många som drömmer om att ha en kamin. eller liknande. Men det är få som väljer riva och trolla bort eldstaden. Möjligvis byta ut till en mer modern design osv.  Ett boende med elstad skulle locka mig mer till köp än om inte det fanns. Jag har nämligen vuxit upp med kakelugn och älskar sekelskifts.

Nu finns även en del lösningar för den som har boende utan skorsten men ändå vill ha en kamin inomhus. Jag vet inte exakt hur det går till men det kan man fråga Keddy som är en återförsäljare av Eldstäder inomhus och braskaminer.

Ett annat positiv aspekt är att man får upp värmen under vinterhalvåret, det är super mysigt värma fötterna framför den och mysigt umgås framför med vin!

Visst blir man sugen att se över vilka möjligheter man har att få en kamin i hemmet? 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.