Uncategorized

Mör i ryggen av all massage

I helgen har det även hunnits med en hel del massage, säkert 1 1/2 timme bara på min rygg. Jag är nu helt mör, många gånger är det bättre massera med syrran är gå till en klen massör som bara masserar på dom ställerna det är minst jobbigt för dom. Att massera tycker jag ganska så kul, jag hade gärna haft en bänk och gått en kurs för amatörbruk. Det är alltid bra att vara bra på massage.

Jag och en kille jag träffade förut han älskade med massage så där var det med sådär, nu tar vi tid. Massage intresse är bra egenskap att ha 🙂

När jag satt ner drog min syrra min rygg rak om ni vet vad jag menar? oj vad det knacka, som ett smatter. Där försvann dåligt sittande framför datorn, sen efter det knäckes det inget mer.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.