Uncategorized

Mjuka fötter – jag testar att ömsa skinn på fötterna

Jag har sett lite olika varianter av fotbehandlingar för hemmabruk lite varstans och har hört att man fäller lite hud av sådan strumpor med syra i. Det var därför väldigt intressant när jag kom över en förpackning: Mjuka fötter.

Man stoppar i fötterna i 1 timmer och 20 minuter och sluter tätt med tillhörande tejp. Efter fyra dagar började fötterna fälla skinn och det var inte lite hud.

Jag som peelar fötterna regelbundet och inte har några förhårdnader tänkte att jag kommer nog inte fälla så mycket. Hade verkligen fel Hahaha.

Hade jag lent innan, lär jag väl nu halka, rekommenderas varmt.

(2) Comments

  1. Gjorde en likadan behandling, var jättebra!

    1. missjennie says:

      Dom måste vara ultimata för dom som har förhårdnader, att gå på salong och fila i timmar känns helt onödigt om man kör detta som förkur. Min pappas fru är dom mest hårda fötterna jag skådat ska tipsa henne om detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.