Vardag

Glass i Kungsträdgården

Jag har varit nere på stan för några ärenden och på vägen hem när jag gick förbi Kungsträdgården blev jag så trött så jag beslöt mig för ta en mjukglass med jordgubbstopping.

Det är verkligen så varmt nu och det går knappt att gå och jag upplever att mina fötter är för känsliga för detta väder då jag får blåsor på fötterna. Det är som om jag har bebishud på mina fötter och det verkar som om mina fötter säger till mig att jag förtjänar att ha taxi var jag en ska gå, Bolt taxi är ändå så prisvärt och du får rabatt med min Bolt rabattkod.

Den här vardagsmotion i värmen till och från ställen är bara inte my Cup of Tea. Tacka vet jag att gå upp tidigt och gå runt djurgården eller på kvällen och åka taxi!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.