Shopping

Min nya Carl edmond klocka – Granit Gunmetal

Jag har nyligen hämtat ut min nya klocka från Carl edmond, ännu en fin klocka till min klocksamling. Jag tycker nämligen att man kan aldrig ha för många klockor för klockor är numera en modeaccessoar som inte behöver kosta så särskilt mycket och för runt 2000kr kan man få en fin klocka som Granit Gunmetal.

Klockan kom fint levererat i en box och med alla garantier!

 

Granit Gunmetal

SOPHISTICALLY SHADED GRAY –This Carl Edmond wristwatch has got a unique shade of gray with its bluish purplish tinge that embodies conviction.

 En av dom bästa gåtorna som jag hade som liten var: vad är det som går och gå och aldrig kommer till dörren? Jo klockan, det är precis som med livet.
Genom att ha en klocka på armen och arbeta mot klockan  och tiden kan man få mer gjort i sitt liv. Det kan vara tex genom att man säger till sig själv att inom denna halvtimme ska jag hunnit beta av 20 mail och så arbetar man fortare.
Innebär ens jobb mycket möten är det viktigt att ha koll på vad tiden är för att hinna med att gå igenom det man planerat ta upp under mötet. Har man ingen koll på hur man ligger till tidsmässigt kan det bli att man går över den avsatta tiden eller ger rum för onödiga diskussioner. Att ha en klocka på sig i arbetslivet är bra för att i ärlighetens namn ser det sådär att ta fram  mobiltelefonen för att se vad tiden är under mötet.
Är du som mig som samlar på klockor, glöm inte att stänga av batteriet när du lägger dom i lådan. Det finns nämligen ingen mening att låta dom använda upp batteriet i lådan!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *