Shopping

Hemmamys med skön flanellpyamas

Samarbete med gustextil.se

Visst har det blivit höstligt ute nu? Nu sitter jag här hemma och det är kväll och jag bloggar lite, jag tänkte ta mig en dusch och byta om till en flanellpyjamas och fortsätta att mysa. Jag tenderar att ibland vakna upp mitt i natten av att jag fryser så här års om jag inte har en pyjamas på mig. En kille jag dejtade förut han berättade att man blir sjuk om man sover och blir nedkyld och jag kan tro att det hänger ihop.

Sova svalt i sovrummet men ändå inte frysa

Googlar man nedkylning så är det inte bra när kroppen går under 35 grader och min tydligen när man blir äldre så har man sämre blodcirkulation och då är verkligen viktigt hålla värmen när man sover.  Kroppens immunförsvar kan dock påverkas negativt av sänkt kroppstemperatur, men då krävs en långvarig, kraftig nedkylning som nästintill leder till medvetslöshet.  Forskare har kommit fram till att den optimala temperaturen i sovrummet är 15-19 grader. Din egen kroppstemperatur är lägst runt klockan 4 på morgonen och högst omkring klockan 6 på kvällen. Ett täcke som är anpassat för din kroppstemperatur är därför mycket viktigt för att du ska få bästa tänkbara sömn.

 

Lyxa till det med tofflor och pyjamas

Är det något jag älskar så är det en sovmorgon där jag kliver upp från sängen med min flanellpyamas och tar på mig en morgonrock och tofflor och myser runt. All min favoritfrukost finns hemma och jag lagar mig en god frukost och sen går jag runt i pajamas tills det är dags att lämna hemmet. Många gånger blir det så att jag tar på mig den igen när jag kommer hem.  

Garderob med lounge kläder

Jag har ordnat en del i min garderob med lounge kläder och jag ska även ordna en gym garderob. Nyligen så köpte jag matchande nattkläder och morgonrock till mig och min syrra så att vi kan gå runt och mysa ihop. 

Årets julklapp

Det skulle jag säga är pajamas, tyngdtäcke som jag har själv och älskar. Mysiga tofflor, alpacka strumpor och andra textilier. Gus textil butik är verkligen butiken som har allt för hemma myset skulle jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *