Man sover bäst i en kontinentalsäng

-Samarbete med Nordiskarum-

Hur många timmar om dygnet spenderar ni i sängen? Jag brukar ha cirka 8-9 timmar sovtid varje natt för att det är det som jag behöver. Jag älskar att sova där, sen brukar jag spendera en hel del för film. Förut brukade jag jobba i sängen men tyvärr är min svanskota inte helt hundra och det känns när jag sitter i jobbmode i sängen märkligt nog.

Det är ändå lite märkligt det här med att man fick växa upp med en standardsäng och inte känna på hur det är att sova skönt förens man började sova på hotell och tillslut införskaffade sig en egen. Jag upplever nog att jag sover bättre när det är en bra bit från marken. Dessutom ser det lite finare ut med, prinsessan på ärten sov ju inte nere på golvet så att säga 😉

Jag talade nyligen med en bekant som berättade att japanerna älskar Svenska sängar och köper med dom hem till till Japan. Vi däremot vi föredrar att få mycket för pengarna och man kan få 10 år garanti på kontinentalsängar även fast sängen är producerad för att hålla priset nere så ser vi ingen anledning at inte spara in och sova skönt genom handla sängar på nätet.

Jag hade bra gärna velat byta min säng mot denna med lådor under, det är genialiskt och förstår ej varför min ej har den. Den är snarlik. Tänk vad extremt praktiskt att kunna lägga div saker här. Jag ska asap införskaffa mig en sänggavel 🙂

Ett bra tips är att om du vill ha inbyggd massagebänk i din säng, dra ner den feta bäddmadrassen en bit och lägg kuddar som en mur så har du plötsligt skapat dig som en grop för ditt huvud. Detta har jag inte provat i praktiken men visst låter det genialiskt?  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.