Övrigt

Love my Love tag smycken från Janekoenig

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.05.18

Personliga smycken betyder lite extra, det görs unik med berlocker med bokstäver från Jane Koenings Love Tags! Och det har nu i min ägo.

janekoenig

När min order kom så blev jag glatt överraskad, hur fina är inte denna paketering?
Orange och vitt ihop, älskar kombinationen!

 

LOVE TAGS

Som smyckena heter som gömmer en kärleksförklaring, som är både privat och hemlighetsfull.Bokstäverna kan symbolisera en unik förbindelse med en kär vän, ett syskon eller en nära väninna.

love tags

Jag kan avslöja vad mina Love tags  betyder för er, på den tillvänster valde jag mitt namn J för Jennie och sedan ett hjärta för jag älskar hjärtan. På armbandet valde jag också ett J, för även där passade det bra. Jag tänkte ett tag om jag skulle ha MS, för MissJennie men jag har redan ett annan berlock med det på hehe.

love tags

Jag gillar verkligen askarna, dom känns lite Hermes på!

Jane Køning

Är en smyckes butik på internet från Danmark med dansk design. Alla smycken är handgjorda och framställs av lokala material som horn, ben och läder i kombination med silver, guld och halvädelstenar och diamanter. Jane Kønig har belönats med Wonderful Copenhagens design-pris, Det gyldne Fingerbøl (den gyllene fingerborgen) och guldsmedernas Skt. Loyd-medalj.

 

Unikt med handgjorda smycken 🙂

Förgylld silver

Dom här berlockerna ”Love tags”  är gjorda av förgyllt silver och det gör att det känns lite mer lyxigt och mer hållbart. Kollektionen av Lovetags innehåller både Lovetag-halskedjor, Lovetag-armband och Lovetag-hängen.

Vet ni inte vad ni ska köpa i julklapp till era vänner, familj så är verkligen detta ett unik present som passar för alla åldrar. Perfekt som bästa vän förklaring, samla på bokstäver för varje barn man har runt halsen etc. Möjligheterna är många! Smyckerna finns i silver, guld och roseguld!  Imorn tänkte jag ha på mig mina smycken för då är det speciell dag! Ni får se bilder från det sen 🙂

-samarbete med Jane Kønig-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.