Uncategorized

Löshår

En trend som jag märkt har minskas är att tjejer har långt löshår. Det är numera med mellanlångt hår som eftertraktas.

mellanlångt hår

Jag har till och med själv gått över till den frisyren, främst var det för att jag ville se seriös ut i arbete nu när mycket stod på spel. Det är dock lite synd att man förminska sig själv för se ”rätt ut” men det är lite så. Ni vet hur lätt det är att man dömmer människor.  Men jag kan säga så här, till sommar är det jag som har långt hår igen. Det hör sommaren till enligt mig 🙂

Jag trivs väldigt bra i min frisyr som tur är!

Har ni tänkt på hur extremt mycket det kan kosta med en hårförlängning? Hur många tusen som helst. Att köpa ett äkta löshår och använda det 3 månader för att sedan kasta är totalt slöseri med pengar enligt mig. Men faktum är att dom flesta salongerna säger låter sina kunder kasta löshåret. Då kan man fråga sig själv, varför ska man spendera 7000kr på håret och ha denna super kvalité som håller ett år om man kastar det efter 3 månader?

Kör man att man köper nytt hår var 3:e månad kan man likväl ta mellan hårkvalité till ett lägre pris!

Sanningen är att många frisörer är för lata att återanvända dina Nailhair extensions att dom säger att det inte går. Som okunnig kund är det lätt hänt att man bara litar på sin frisör. Det skulle inte förvåna mig att många frisörer säljer vidare ditt gamla hår till vänner och bekanta då det trots allt har toppkvalité!

Vill ni läsa mer om löshår rekommenderar jag er att besöka sajten: Hairextensionsguiden

2 kommentarer

  • Josefin

    Senaste gångerna har jag gjort min hårförlängning på http://www.hairtastic.se vad som är så bra där är att jag faktiskt kunnat återanvända mitt löshår. Först gick jag ca 3 månader sedan hade mina keratinfästen växt ner en bit.
    Då bokade jag en ny tid och så satte tjejen på salongen om samma hår igen. Är jätte nöjd och fick även lägre pris andra gången jämfört när jag köpte håret vid första besöket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *