L P organic intimate care – rakolja

När jag var på Sthlm beauty week fick jag med mig denna rakolja i en goodiebag. Jag hade sett dom i en monter och funderat, olja? Detta är nog överflöds produkt. Men detta var en smart uppfinning, en fuktigvande rakolja med Green mint, Ylang Ylang. Huden är känslig och den vill man inte ha torr, bättre än rakmousse och tvål.


Private deluxe känner jag i detta inlägg haha, jag gillar den även på benen. Väldigt dryg produkt.

75ml, plastförpackning (perfekt och hållbart) 

Pris:179kr 

BESKRIVNING

Lip Organic Intimate Care Cleansing +  Oil Sea Buckthorn & Fragonia är en mild intimolja som rengör och återfuktar. Intimoljan är baserad på ekologiska växtoljor och extrakt och används vid rengöring av det yttre intimområdet, istället för att använda tvål. 

Lip Organic intimrengöring innehåller olja av havtorn som vårdar torra och sköra slemhinnor och fragonia, en mild eterisk olja.

100% naturligt ursprung 
100% vegan

94,3% ekologisk

Länk till apotea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.