Hud och kosmetikmässan

Gillar man skönhet ska man definitivt besöka Hud och kosmetikmässan som var i Kista. Jag och Malin var där i torsdags i flera timmar och botaniserade oss, knöt kontakter och söka inspiration till bloggen.

Babor hade styrt upp en egen monter utanför och här fick man ta del av goodiebag och prata med dom. Spännande lyxigt märke som jag ska fördjupa mig lite i.

Masq+ är riktigt bra om ni tycker om Sheetmasks

Footmender är bästa på marknaden om man har sprucken hud på hälarna, nu har dom även lanserat en produkt för diabetiker. Dom är först på marknaden, diabetiker har känslig hud och dom kan inte använda hudprodukter på fötter som oss friska. Väldigt glad över denna nyhet!

Hur fint var det inte i Elemis monter?
Malin berättade att hon älskar detta märke så jag kommer med att testa känner jag!

Nyheter, ljus och parfym!

Bareminerals lanserat en ny foundation och en borste som har formen av ett finger, detta kommer jag köpa hem. Inne i borsten är det en del i mitten som har lite gummitextur som en svamp. Väldigt unikt borst!

 

Decléor fin hudvård från Paris, detta är årets julklapp Skönhets julkalender. För endast 800kr får man 24 luckor med skönhet värt ca 3500kr. Wow säger jag.

honeymoon decleor

Honeymoon decleor, en nyhet!

Mina favorit ljus från Harmonyhome Organic

Madonna behandlingen/ Oxygen intraceutict med serum och syre. Denna kommer jag berätta mer om senare och även testa! Visste ni att detta företag har knappt behöva lägga något på marknadsföring då kändisarna i Usa älskar den så mycket att dom delat det i deras sociala medier helt gratis. För ett företag kan det inte bli bättre än så!

Kosmetik, min favorit tidning

Sött

Jag fick hem spännande prover från Dermaceutic som ska bli spännande att prova

Depend, mina favorit fransar

Efter flera timmar av mässan kan vi inte annat än säga att det var riktigt lyckat och roligt!

Kommer åter nästa år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.