Hälsa

Kosttillskott för hår som jag finner fungerar

Samarbete med octean.se

Vad vi stoppar i vår kropp i kosttillskott påverkar våran kropp, att komma ihåg att ta kosttillskott är en vana som det gäller att få in som en rutin i din vardag. Finns det någon här ute som med handen på hjärtat kan säga att dom tar kosttillskott nästan varje dag? Jag vet att jag kan bli bättre på detta och jag kan även förbättra mina inköpskällor för kosttillskott. Införskaffa mig kosttillskott av bättre kvalité  och mer naturliga råvaror.

Jag har provat många olika varumärken på marknaden för hår och naglar så kallade ”hårtabletter” och det varumärket jag finner fungerar är Silica. Octean har en kategori som heter ”hud och naglar”  Jag använde mig av deras Silikas beauty shots som  du kan köpa där som var både goda och lätta att komma ihåg att ta.

Nu är shotsen slut så använder jag mig nu av deras tabletter Silika- Original Silicea kapslar. Vad våra hår behöver skiljer ju sig åt med det är Silicea och kisel som är lite av en byggsten för våra hår och lite annat smått och gått och här får jag det enkelt serverat för mig i 3-månades behov!

Dom flesta i våra liv kan nog uppleva att håret inte känns så fylligt som det brukar och vill man påskynda återväxt och förbättra håret som växer ut så är kosttillskott ett bra alternativ. Det är nämligen så att det vi får i oss påverkar kvalitén på hårstråna som växer ut. Det spelar ingen roll om håret växer ut som det ska om kvalitén är så pass skör på hårstrån att du ändå inte får behålla längden då håret går av lika mycket som det växer. Det är en situation som verkligen kan kännas hopplös men kombinationer av tillskott, bra hårvård och nya hårrutiner kan de flesta hårproblem vändas ganska så enkelt. Om annars finns det Prp-behandling mot håravfall.

 

  • Originalet sedan 1968
  • Sveriges mest sålda kosttillskott för hår, hud och naglar
  • 9 av 10 är nöjda användare
  • Naturligt, fri från konserveringsmedel, socker eller gluten

Octean AB är ett  företag som marknadsför och säljer medicintekniska produkter, kosttillskott, hudvårdsprodukter och produkter för djur och människor till egenvårdsmarknaden i Norden.

Det finns utöver produkter för människan och olika behov även vitaminer för djur, det tyckte jag var väldigt unikt och hade jag haft djur hade jag kompletterat med lite vitaminer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.