Hälsa

Kemisk peeling som tar bort döda hudceller i ansikter

Samarbete med: stockholmskliniken.se

Upplever du att du inte får någon verkan av din hudvård och att det känns som att du lägger pengarna i skön på dyra hudkrämer? Det kan vara så att din hud har svårt att tillgodose sig av det ingredienser som alla krämer och serum du lägger på ditt ansikte då din hud har ett lager döda hudceller.

I min bekantskapskrets så skulle jag säga att ungefär 50% har provat en kemisk peeling. Själv testade jag kemisk peeling för första gången för några år sedan och blev fast direkt.

Jag hade länge varit rädd för den typen av behandling då jag hade hört om människor som börjat flaga av sin hud och det tagit lång tid att läka. Men jag kunde inte ha mer fel, visst det finns sådana kemiska peeling som är starka för den med grova pigmentfläckar, rynkor och ärr. Men behandlaren väljer behandling som passar ens hudtyp.

Men det finns olika styrkor på kemiska peeling och tex så Stockholmskliniken en kemisk peeling som är NeoStrata-peeling tar bort de torra hudcellerna på ytan som gör att huden ser grå och trist ut.

Har du inte testat en kemisk peeling kan jag verkligen rekommendera det, du kommer uppleva en ny hy. Att peela huden hemma med korn som är mekanisk sliter på huden och tar inte bort lika mycket dör hud. Den kemiska peelingen rensar huden och porerna och ger lystern tillbaka. Sen jag provat ingår det numera i min hudvårdsrutin och nu när hösten är här är det perfekt att unna sig en behandling.

NeoStrata kemisk peeling

• Motverka och minimera fina linjer och rynkor.
• Minimera acneärr.
• Hjälpa mot rosacea, acne, fet och oren hud.
• Minimera pigmentförändringar.
• Hjälpa mot torr hud.
• Hjälpa mot seborroisk eksem.
• Minimera mörka ringar runt ögonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.