Uncategorized

Julen skapar mycket stress hos många

Nu har jag sett ett 10-tal julfilmer och något som är ganska genomgående är hur julen skapar stress. I Usa är det mycket med att man ska ha en partner för att vara lyckad och jag vet inte om det är så IRL i Usa? Men vid varje jul så frågar dom om man tar med sin respektive. Julfilmer handlar nästan alltid om att någon är singel och tycker julen är jobbig.

Tänk vilken press att vara singel och få frågan om man har med någon, jag kan tänka mig många som har partners inte ens vill fira ihop utan med varsin familj och mötas upp senare. Jag blir lite irriterad  över det här faktiskt.

Jag förstår att julen går ut med att hänga med familjen, men alla har inte den perfekta familjen där dom känner sig älskade.

Jag tycker ändå om julfilmer och det känns annorlunda i jul att fira ifrån sin familj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.