Jag ska skaffa det bästa kreditkortet

Jag bestämt mig att trappa upp i mitt shoppande och skaffa mig det bästa kreditkortet. Jag ha länge tänkt på det men det har inte blivit av. Det är en hel drömvärld av lyx som uppenbarar sig med kreditkort, the limit är nästan inte begränsad. Jag som älskar lyx kan ha kort med tillgång till olika vip  på flygplatser, återbäring på köp, kredit om vill köpa något dyrt och så kan man betala när det passar än.

Varför ha kreditkort?

Tex så ska det tydligen vara mer säkert att handla online med kreditkort, då du inte ligger ute med dina egna pengar fall om det skulle hända något. Då är det banken som ligger ute med pengarna istället för dig själv. Kan faktiskt hända om du handlar på otrygga butiker utomlands. Vissa kort har ingen kostnad för att ta ut kontanter utomlands med!

Jag vet att det är många som är negativt inställda till kreditkort och så, jag är väldigt positiv till det då jag vet bättre.

Menar ett kreditkort som har hög limit är perfekt för spontan köp då det behövs inte föras över pengar. Dom finns bara där redo till att spenderas. Givetvis ska man inte gå i fällan och överkonsumera men jag är sugen komma åt alla förmåner så nu håller jag på och väljer vilket kreditkort jag ska ha hos Comparia som jämför dom bästa kreditkorten 2018. Jag kommer återkomma vilket kort jag tar, det kan bli två. Det är nämligen lite skillnad mellan shopping och resa med dom olika förmånerna. Det var ganska så intressant med dubbla poäng, dubbelt är alltid dubbelt.

Kreditkorts förmåner

  • Vip lounge
  • finns golf kreditkort
  • Kreditkort för mat, varför inte spara?
  • Shoppa och få återbäring? Wy not!
  • Få poäng på resor, resa är livet!
  • Ett extra kort om man tappar bort sitt vanliga kort
  • Billigare hotell
  • Medlemserbjudanden på roliga aktiviteter

När jag väl hittat kortet jag vill ha får vi se hur mycket jag kommer använda det då jag lever lite efter hållbarhet och knappt spenderar pengar. Men jag handlar mat och det kan jag likaväl få något för tillbaka!  Berättade för en vän igår om detta oh hon blev med sugen. Återkommer……

Kommentera