Bra tips

Jag har tröttnat på att dammsuga

-samarbete med robotexperten.se

Hur många gånger har man inte dragit fram dammsugaren och dammsugit? fast i ärligheten hade det behövts göra mer ofta. Sist när jag gjorde det så föll hela locket av och påsen ramlade ut och jag fick montera ihop den, min ruttna dammsugare jag fått ärva av en kompis sjunger på sista refrängen!

Något som nästa alla framgångsrika människor har gemensamt är att dom inte städar sina egna hem, för dom kan tjäna mer pengar på att arbeta och låta någon annan städa åt en. För att komplettera med mer städning har dom ofta en robotdammsugare som rullar fram när dom inte är hemma och nu känner jag att en sådan maskin är helrätt även för jag vill börja frigöra lite tid till roligare saker!

 IROBOT ROOMBA 980 ROBOTDAMMSUGARE

IROBOT ROOMBA 980 ROBOTDAMMSUGARE

Irobot roomba 980 är en av dom tystaste på marknaden och en av dom dyraste som säljs hos Robotexperten så hade jag valt någon hade jag valt denna. Den fungerar på alla typer av golv och har en körtid på två timmar.  Har man sängben på sängen som är över 9,2 centimeter behöver man aldrig mer dammsuga under sängen.

Något som är riktigt flott är att ha stora klinkers med högglans och går man barfota på det och det är ett gruskorn känns det direkt. Vad tycker ni om sådan arkitekt ritade hus i ovan style? Jag tror att det denna typ av hus jag vill ha för jag vill åt öppna glasfönster känslan vara inomhus men se ut väl. Dock är det två våningar och en robotdammsugare kan inte gå i trappor så det behövs en per plan.

Det var en som sade: vad ska du göra nu när du frigjort med tid att inte behöva umgås med mig? Den tiden har jag inte upplevt att jag fått mer tid av, men om jag slapp att dammsuga 3-4 gånger i veckan då skulle jag verkligen kunna få mer tid över. Den tiden hade jag använt till att läsa lite böcker och tidningar! Läsandet är nämligen något vi ofta prioriterar bort för vi måste städa våra hem.

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *