Inredning

Inredningstips- fototapeter

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.05.18

Med hjälp av Fototapeter kan man verkligen ge rummet en helt annan dimension.

Har du någon tex en drömstad du ofta drömmer dig tillbaka till? Eller om du bor i stan och önskade att du hade en vacker skog att titta ut över när du äter middag är verkligen en Fototapet något för dig. Det är nämligen en jättestor tapet med ett fotografi på som man enkelt monterar med lite tapetklister som ingår när man beställer från Perfectwall.

FOTOTAPET BJÖRKSTIG

fototapet världskarta

Fototapet i hög kvalite

Det finns många aktörer som säljer fototapeter på internet och det som är unikt med Perfectwall  är att dessas är gjorda av non-woven som innebär att dom är slitstarka, tål solljus är vattenresistenta och reptåliga.  Man kan tro det är jättesvårt att tapetsera, men kan du bygga ett pussel klarar du detta! Tapeten kommer nämligen i numrerade bitar och man stryker på fototapeten på vägen.

Skärmavbild 2017-06-19 kl. 15.29.34

Inred din Youtube kanal med en snygg fototapet

Hur perfekt är det inte att ha en fototapet i bakgrunden om man driver en stor Youtube kanal? eller fotar mycket till Instagram. Men även i rum som kontor, sovrum, vardagsrum etc möjligheterna är många.  Vet inte om ni är som mig som ser på mycket Youtube men visst stör man sig om det är för stökig bakgrund? Eller för tråkig?  Varför inte ha sin egna lilla filmstudio och lampor 🙂

Inreder man in hemmet gäller att inreda runt tapeten och man  behöver man inte tänka på att fånga upp färgerna i möblerna utan man kan se det som en mega tavla. En tavla som ger mer stämning då det blir som ett öppet fönster då rör sig om stora ytor. Rum som är smala och avlånga kan lätt kännas som en enda rör och där kan man verkligen lyftas upp.  Men rum som toaletter, där kan det bli att man spenderar en hel del tid och har man inte med telefonen kan det vara trevligt se ut över något vackert.  Det roliga är att det även finns tapeter för dörrar och som posters så man kan verkligen gå all in med detta om man vill.  Ett enkelt knep för att slippa tapetsera om ett helt rum!

Priserna varierar och lika så storlekarna men från priset är:399kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *